U trendu

Dovoljan je samo jedan pogled: Brzi test otkriva vašu mentalnu snagu

Ovo je još jedna u nizu optičkih iluzija koja može da otkrije dosta toga o vašem karakteru. Pogledajte dobro sliku ispod i iskreno odgovorite – šta ste prvo uočili?

Odgovor na ovom brzom testu će vam otkriti kako se nosite sa promenama u životu, da li ste jaka ili osetljiva osoba.

1. Ptice

Vi ste veoma osetljiva osoba i dopuštate da vas svaka situacija uznemiri.Često ste zabrinuti i uplašeni zbog problema i situacija koje se nisu ni dogodil. Teško ovladavate emosijama i lako možete da se uznemirite. Pronađite način da ublažite stres i ne brinete toliko, probajte sa meditacijom i provođenjem više vremena u prirodi.

2. Lisica

Vi ste jaka osoba i u većini situacija držite stvari u svojim rukama. Čak i kada stvari ne idu „po planu“ i dešavaju se bure, trudite se da ostanete mirni i da prihvatite promene u životu. Ne dozvoljavate da vas išta pomeri iz koloseka i veoma retko reagujete impulsivno.

3. Žensko lice

Nekada ste bili veoma osetljivi, ali sada ste ojačali svoj um i gotovo da ne postoji ništa što može da vas izbaci iz koloseka.Ovo ste naučili iz iskustva i otad pokušavate da uvek kada se dešavaju neprijatne situacije, energiju usmerite na dobre i pozitivne stvari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar