Dragi šefe…

Nikada mi nemojte davati radne zadatke na početku ili sredinom radnog vremena. Učinite to posle 16.30. Obožavam da radim pod pritiskom!
Ako nešto treba hitno uraditi, molim vas da me prekinete svakih deset minuta i pitate kako ide. To mi jako pomaže. Još bolje: možete mi stajati iza leđa i ispraviti me svaki put kada pritisnem pogrešnu tipku na kompjuteru.
Ukoliko imam pune ruke papira, kutija ili knjiga, ni slučajno mi nemojte otvarati vrata. Moram da naučim da se snalazim sama, a otvaranje vrata punim rukama bez ičije pomoći je pravi način za to.
Ako mi date nekoliko zadataka odjednom, nemojte mi reći koji od njih ima prioritet. Tako ću moći da vežbam svoje telepatske sposobnosti.
Dajte sve od sebe da me u kancelariji zadržite što duže. Obožavam boravak u njoj, a pored toga nemam kud drugde da odem. U stvari, i nemam privatni život.
Ako ste zadovoljni mojim radom, zadržite to za sebe. Ukoliko se vest proširi, postoji mogućnost mog napredovanja. Pored toga, ako to ne znam, trudiću se još više da budete zadovoljni. Ako niste zadovoljni mojim radom, svakako recite to svima. Obožavam kada se moje ime spominje u svakom razgovoru. Međutim, meni to nipošto nemojte reći, mogli biste povrediti moja osećanja.
Ukoliko za neki zadatak imate posebne instrukcije, nemojte mi ih napisati, niti reći, bar dok ne ispunim zadatak. Zašto biste me gnjavili takvim bespotrebnim sitnicama?
Nikada me nemojte upoznavati s ljudima s kojima smo zajedno u društvu. Pustite ih neka misle da sam samo mali dosadni parazit.
Kada izlazite iz kancelarije, nemojte mi nikada reći kuda idete. To mi pruža izvrsnu priliku za treniranje mojih kreativnih sposobnosti svaki put kada me neko pita gde ste.
Prema meni budite ljubazni isključivo ako radim posao od kojeg zavisi i vaša glava.
Pričajte mi o svojim sitnim problemima. Niko drugi ih nema i dobro je znati da ste upravo vi taj srećković koji se njima može pohvaliti.
Pričekajte kraj svake godine da mi kažete koji su zapravo bili moji zadaci i ciljevi. Ocenjujte moje rezultate i u skladu s tim mi „povećajte“ platu. Na kraju krajeva, ja nisam ovde zbog novca – ja sam profesionalac!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.