U trendu

Dragi, više me ne zadovoljavaš

U svetu lutaka, tačnije Barbike, odigrala se prava mala drama ovih dana. Naime, osvanula je vest da su se čuvene lutkice Barbika i Ken rastali. Na pitanje šta se to desilo i, još važnije – zbog čega, evo odgovora i razjašnjenja.

Najslavniji par na svetu odlučio je da privede kraju svoju romansu. Dosta je i bilo, pomisliće neki, i to upravo zbog činjenice da prijateljstvo Barbi i Kena traje ravno 43 godine, to jest – trajalo je. Nagađa se da im je veza zapala u krizu i da je pritisak javnosti bio nepodnošljiv. Firma „Matel“, koja i proizvodi ove lutkice, najavila je da će se u životu najpopularnije lutke na svetu uskoro pojaviti novi muškarac, koji će zameniti Kena.

Mediji su se dobro zabavljali kada je „Matel“ objavio vest da odbacuje Barbikinog dečka Kena posle njihove 43-godišnje veze. Glavno pitanje bilo je, naravno – zašto? Sada se i to zna. Razlozi su isključivo komercijalne prirode. Kompanija hoće da obnovi i osavremeni Barbikin imidž. Zato i zamenjuje suviše uštogljenog i sasvim prosečnog Kena nekim koga današnje devojčice smatraju mnogo slađim. Njegovo ime je Blaine. Opisuju ga kao Australijanca koji surfuje na talasima. On ima modernu frizuru i savršeno telo – pravi cool, u svakom slučaju. Plan firme je da ovu novu lutku pusti u prodaju ovog leta.

Sve u svemu, Barbika je napustila Kena zbog drugog muškarca. One devojčice koje još uvek imaju i lutkicu Kena moći će sada da se igraju – ljubavnog trougla, napuštanja onog trećeg, venčanja, pa čak i razvoda. Iz firme „Matel“ poručuju da je to dobra vežba za situacije kada postanu odrasle i nađu se možda u sličnim okolnostima. Na ovaj način će kroz igru moći da prouče sve moguće životne situacije. Očigledno, sve što je lepo ima svoj kraj – pa i Ken i Barbika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar