najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Drama porodice Eklston: Zetovi će nam uništiti kćerke

Slavica (57) i Berni (85) Eklston, generalni direktor Formule 1, očajni su zbog kćerke Tamare (31), čijeg su supruga Džeja Rutlanda uhapsili jer je navodno pomagao u begu osuđenom dileru droge Džejmsu Tarantu (66). Diler se nakon pet godina bekstva sam predao holandskoj policiji. Pre sedam godina u njegovom stanu policija je pronašla nekoliko kilograma marihuane, dva kilograma kokaina, pištolj i oko 5.000 funti. Osudili su ga na 15 godina zatvora. Slavica i Berni nikada nisu odobravali Tamarin brak sa bivšim brokerom, koji je izgubio dozvolu jer je manipulisao cenama deonica zbog vlastite koristi. Šef Formule 1 uvek je bio sumnjičav prema zetu.

– Mogle su da izaberu bolje, ali ćutim jer se bojim da ću ih izgubiti – požalio se Berni prijateljima.

Vlasnik Formule 1 je navodno na ivici nervnog sloma jer ima, kako se poverio prijateljima, zetove iz pakla koji mu se nikad nisu sviđali jer su razmetljivi. Rutlandu preti sedam godina zatvora ako ga proglase krivim.

I Džejmsa Stanta (33), supruga Tamarine sestre Petre (27) i bogatog trgovca, sumnjiče zbog nasilja. Stanta je tužio bivši batler i tvrdi da ga je šef vređao, pljuvao mu u lice i pritiskao ga za zid. Eklestonovi se boje da će im problematični zetovi uništiti kćerke.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike