U trendu

Drevna mudrost: Prema delovima lica i prstiju zaključite kolika je veličina penisa

Seks je izuzetno važan. Ne radi se samo zadovoljenju fizičkih potreba, već njime postižemo duhovno ispunjenje i rast i jedinstvo s partnerom na višem nivou.

O tome govori i osnov drevnog kineskog sistema znanja taoizma – i taoističkih zapisa o ljubavi i seksu – koji sadrže skup znanja i tehnika koje čoveka mogu odvesti na put do najvišeg nivoa.

Osnova svega je izbor kompatibilnog partnera,  navodi i u svojoj knjizi ‘Tao ljubavi – Drevni seksološki priručnik’ doktora’ medicine, filozofije i teologije Stephen T. Chang, svetski poznati naučnik koji izučava zapadnu i kinesku medicinu.

Prema Čangu znanja, metode, tehnike i vežbe koje su drevni narodi koristili za unapređenje kvaliteta seksualnog života bazirane su na delovanju kosmičkih prirodnih zakona te da oni vrede i kod izbora partnera, prenosi 24sata.hr.

Drevna mudrost polazi i od nekih detalja, kao što su veličina i oblik palca, koji se uspoređuje s veličinom i oblikom polnog organa kod muškaraca, ili izgledom usta, koji kod žena navodno govori o izgledu i veličini vagine.

Pa tako kad biraju žene najverovatniju veličinu penisa kod muškarca mogu pretpostaviti:

  • Muškarac s dugim nosom i prstima na ruci imat će dug penis
  • Ako su muškarčevi prsti kratki, i penis će biti takav
  • Ako mu je nos dug a prsti kratki, ili obrnuto – nos kratak, a prsti dugi, imat će penis srednje dužine.
  • Ako je vrh nosa debeo, imat će debeo penis, pri čemu vredi i obrnuto
  • Ako muškarčev palac izgleda kao gljiva, penis će imati široku glavu i usko telo, što se smatra boljim oblikom jer u proseku odgovara najvećem broju žena. Ako je palac trouglast, nadajte se i takvom obliku penisa.
  • Ako muškarac ima debele, široke usne, imaće i velik penis.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar