U trendu

Drevni test „3 zvezde“ precizno otkriva želje koje krijemo i od samih sebe!

Za stari japanski test tri zvezde veruje se da određuje opšte stanje ličnosti, ali i predviđa šta vas može očekivati u budućnosti.

Na osnovu crtanja tri zvezde na listu papira određuje se trenutno glavni aspekt života ličnosti. Evo šta treba učiniti!

Potrebni su vma olovka i papir. Prvi korak jeste da nacrtate tri zvezde različitih veličina, prva neka bude najveća, druga srednja, a treća najmanja.

Zatvorite oči i zamislite sve stvari u životu koje vas raduju, a zatim i razmislite o stvarima koje vas trenutno opterećuju. Otvorite oči i nasumično, bez puno razmišljanja, na prvi pogled osenčite ili obojite jednu zvezdu. Zvezda koju ste obojili otkriva vašu glavnu trenutnu preokupaciju u životu.

Evo rezultata:

Ako ste obojili prvu, najveću zvezdu:

– Ova zvezda simbolizuje vaše obaveze i zadatke. Nagoveštava da postoje neke nerešene stvari iz prošlosti koje vas opterećuju i koje treba da rešite.

Sve nedovršeni i nepotpuno vas sprečava da napredujete ka željenoj budućnosti. Oslobodite se ovog tereta i pre nego što započnete nešto, prvo ostavite čiste i uredne zadatke od pre. Tek tada ćete moći da ispunite ono što želite punim svojim kapacitetom.

Ako ste obojili drugu zvezdu srednje veličine

– Ovo ukazuje na vaše stanje na podsvesnom nivou. Vreme je da se oslobodite svih engativnih emocija koje ste potisnuli. U životu vas očekuju razne promene i novi izazovi, ali emotivni teret koji nosite na duši obeshrabruje vas. Pripremite se za životne promene tako što ćete kroz razgovore, meditaciju, fizičku aktivnost, boravak u prirodi ili konsultacije sa psihologom odbaciti sva neprijatna osećanja.

Ako ste obojili najmanju, treću zvezdu:

– Ukazuje na intezivirane emocije. Skloni ste da „planete” u sekundi, a dodatni stres ništa ne reševa. Zbog impulsivnosti se često dešavaju konflikti. Pokušajte da kontrolišete svoje emocije i pronađite odgovarajući kanal koji će pomoći da ih usmerite na dobre stvari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.