U trendu

Dru Barimur izdala knjigu o svom životu

Glumica Dru Barimur je 1991. izdala knjigu „Little Girl Lost“ o svom problematičnom detinjstvu, dok u novoj „Wildflower“ govori o pozitivnim promenama u svom životu, prenosi AP.

Ona kaže da nije lako uskladiti karijeru sa roditeljstvom. „Ne znam nijednu mamu kojoj se to sviđa i koja će da kaže “da, imam odličan sistem koji čini da se ne osećam krivom“ i dodaje da je u stvari većinom vremena sve to teško.

Barimur smatra da je pozitivno što je njena deca vide da radi i da voli to što radi. „Želim da ih naučim odgovornosti i radnoj etici. Želim da budu deca koja će to shvate na ovaj način “da, moja mama radi“ a ne da kažu “zbog posla moja mama nije tu““, kaže ona.

O svojoj novoj knjizi kaže da je reč o priči, a ne o memoarima. To su razmišljanja o stvarima i vremenima u njenom životu koja su bila značajna i specijalna.

„Uvek sam želela da pišem, ali nisam bila dovoljno hrabra i nikada nisam imala dovoljno vremena, ali iako zvuči ironično, dvoje dece mi je dalo to vreme, ali sam mnoge druge stvari ostavila po strani“, objašnjava Barimur.

Ta 40-godišnja glumica udata je za Vila Kopelmana i ima dve ćerke. Ima kozmetičku liniju „Flower“ i vodi produkcijsku kompaniju „Flower Films“.

Njen novi film „Miss You Already“ sa Tonijem Koleteom pojaviće se u bioskopima 6. novembra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.