Druge večeri Egzita na glavnoj bini potpune suprotnosti

Druge večeri ovogodišnjeg Egzit (Exit) festivala u Novom Sadu, na glavnoj bini nastupiće dve potpuno različite zvezde, ali među publikom veoma poštovane i omiljene – Motorhed i Tom Odel (Odell).

Nastup legendarnog londonskog rok benda Motorhed očekuje se oko 22 sata, a odmah nakon njih pred publiku će u ponoć izaći i Tom Odel, mladić koji još nije bio ni rođen kada je Lemi sa svojim bedom uveliko bio svetki poznat.

Ovogodišnji koncept Egzita i jeste da zadovolji publiku koja voli različite muzičke pravce, a segment Rok et Egzit (Rock at Exit), tokom kojeg sviraju gitarski bendovi tvrđeg zvuka, svakodnevno otvara nastupe na glavnoj bini.

Fjužn (Fusion) bina će druge večeri od 22 sata ugostiti Marčela, zatim sledi Ajsbern (Eyesburn), Zoster, pa bend Brkovi, a na metal Eksploziv bini gostovaće američki bend Teror (Terror).

Dens arena (Dance Arena) dočekuje večeras veliko ime elektronske muzike Hardvela (Hardwell), koji će nastupiti u dva sata posle ponoći.

Ljubitelji elektronske muzike treba da obrate pažnju i na nastupe Olivera Heldensa i DJ set Kil d baz (KIll the Buzz), a za one najupornije od 6.30 ujutru na Dens areni počeće nastup sjajnih Kets and dogs (Cats and Dogs).

U programu su i manje poznati bendovi koji su vredni pažnje, pa će tako na „Future Shock“ bini u 21 sat nastupiti bend Microsonicus, na rege bini od 22 časa Ajri revolušn (Irie Revolution Sound), a na metal Eksploziv bini u 23 časa bend Lazarat.

Egzit festival trajaće u Novom Sadu do 12. jula, a tokom četriri dana na oko 20 bina nastupiće neke od najvećih svetskih muzičkih zvezda,mešu kojima su Milki Čens (Milky Chace), Fejtles (Faithless) i Džon Njuman (John Newman).

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.