U trendu

Dugogodišnja devojka Tajgera Vudsa podnela dve tužbe protiv njega

MAJAMI – Bivša devojka Tajgera Vudsa najpoznatijeg igrača golfa, Erika Herman, podnela je dve odvojene tužbe prtotiv njega sudu na Floridi, nakon što su okončali šestogodišnju vezu.

U prvoj tužbi, podnetoj u oktobru 2022, navodi se da je fond u vlasništvu Vudsa prekršio Zakon o zakupcu stanova na Floridi tako što je prekršio usmeni ugovor o zakupu. U podnesku se navodi da će stvarna šteta „verovatno biti izmerena na preko 30 miliona dolara“.

Fond je tražio da se ta tužba odbaci uz obrazloženje da je spor nasatao nakon raskida Vudsa i Hermanove, kada joj je on poručio da ona „nije više dobrodošla u Vudsovu kuću“, prenosi CNN.

U tužbi Hermanove se navodi da je Vudsov Fond nezakonito okončao stanarsko pravo Herman na imanju na Hobe Soundu na Floridi.

„Okrivljeni (Vuds) izabrao je da se bavi ‘zabranenim radnjama’ uzrokujući… tešku emocionalnu štetu tužiocu. Zabranjene radnje su učinjene namerno, sa predumišljajem i sa zlobom“, navodi se u tužbi.

Konkretno, u tužbi se tvrdi da su „agenti okrivljenog“ rekli Hermanovoj „da spakuje kofer za kratak odmor“, a da su agenti Vudsa i fonda od tada uklonili stvari Herman sa imanja i prisvojili preko 40.000 dolara njenog novca.

U drugoj tužbi podnetoj u ponedeljak, Herman je tražila da bude uklonjena iz sporazuma o neotkrivanju podataka koji je potpisala 2017. godine, pozivajući se na zakon koji dozvoljava da se sporazum poništi u slučajevima seksualnog napada.

Međutim, Herman nije iznela nikakve optužbe protiv Vudsa za ta dela.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar