U trendu

Duh iz hotela

Karlos Gomez je prvo čuo glasove. A onda je gledao kako je njegov iPod pošašavio nakon što je on izašao ispod tuša, a zatim je potrčao niz hodnik a da pre toga nije stigao ni da se obuče.
Nakon prošlogodišnjeg iskustva, igrač bejzbol tima "Minnesota Twins" nije želeo da se vrati u hotel "Fister" u Milvokiju. Međutim, Gomez je morao tu da odsedne dok je tim bio u gradu zbog meča, pa je poneo zaštitu: saigrača Franciska Lirijana i Bibliju.
"Sve je zastrašujuće", kaže Gomez. "Sve u hotelu, slike i fotografije. Ima dosta starih, ludih stvari."
Hotel "Fister" ugostio je svakog američkog predsednika još od Vilijama Mekinlija, kao i mnoge poznate ličnosti koje su u hotelu mogle da vide viktorijansku kolekciju umetničkih dela. Danas je to mesto za poslovne putnike i druge posetioce, uključujući i bejzbol timove.
Ali, neki od igrača nisu zainteresovani za 116 godina staru istoriju hotela, njegov otmen smeštaj i reputaciju diskretnog mesta. Oni tvrde da hotel opsedaju duhovi.
Gomez, Pablo Sandoval, Brendan Rajan i nekoliko drugih igrača izjavljuju da su imali čudna iskustva, iako je Rajan kasnije rekao da se zapravo ništa nije dogodilo. Ostali nisu želeli javno da govore.
"Jedan igrač je boravio u hotelu. Kada se probudio u pola noći, zavese su bile raširene, prozor otvoren – i on se uspaničio", pričaju drugi. "Potom je otišao u kupatilo, umio se, vratio se u sobu i otišao u krevet. Zatvorio je zavese i prozor. Ujutru se probudio. Isto. Sledeće noći je spavao na kauču u hodniku. Nije hteo da se vraća u svoju sobu. Konačno je otišao u drugi motel."
Naravno, nešto od ovoga može da bude samo neslana šala njihovih drugova.
Alison Džorniln, koja vodi istorijske ture o duhovima, izjavila je da su gosti prijavili da su videli "gospodina koji se smeje" kako luta po hodnicima, vozi se liftom i šeta psa. Kažu da liči na Čarlsa Fistera, vlasnika hotela.
Međutim, ovaj hotel ima i svoje obožavatelje, koji vole mir i tišinu ovog neobičnog mesta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar