U trendu

Džeki Čen želi da radi film i album sa sinom Džejsijem

Zvezda akcionih filmova Džeki Čen rekao je da želi da radi sa svojim sinom Džejsijem na filmu i albumu pošto su se njihovi odnosi popravili nakon što je njegov naslednik izašao iz zatvora u kojem je proveo šest meseci zbog posedovanja marihuane, prenosi AP.

Džeki Čen je rekao da je za njegovog sina bilo dobro što je bio u zatvoru pošto je to uticalo na njegovu zrelost i da su se sada njihovi odnosi popravili.

„Pre sam bio previše tradicionalan u u stilu „ti sine idi, ne želim da ti pomognem, moraš sam sebi pomoći“, rekao je poznati glumac i dodao da je bio zapanjen dok je snimao rimejk filma „Karate kid“ pored sina Vila Smita, tinejdžera Džejdena, kojem je otac pomagao svaki dan na setovima.

„Onda sam se zapitao zašto sam toliko tvrdoglav“, rekao je Čen AP-u. On kaže i da je tražio prikladan film za Džejsija i u međuvremenu će producirati njegov album koji se očekuje krajem godine, ali i da se nada da će uraditi duet sa sinom u jednoj od pesama.

„Verovatno će biti jedna pesma koju ćemo zajedno pevati“, rekao je poznati glumac i dodao da će se u njoj izviniti Džejsiju što ga je ignorisao dok je bio mlad. „Reći ću u pesmi „izvini, bio sam zauzet u to vreme“, kaže on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.