U trendu

Džoni Dep prepravio tetovažu posvećenu Amber (foto)

Zvezda filmova ‘Pirati sa Kariba’, Džoni Dep (53), posetio je tatu majstora kako bi promenio tetovažu na desnoj ruci koju je pre godinu dana posvetio svojoj uskoro bivšoj supruzi Amber Herd (30).

Zamenio je dva slova, pa sad umesto njenog nadimka ‘Slim’ (mršavica) piše ‘Scum’ (ološ). Prepravljenu tetovažu ponosno pokazuje prijateljima i obožavaocima.

To nije prvi put da mora da menja tetovažu. Istu grešku Dep je napravio 90-ih dok je bio u ljubavnoj vezi sa koleginicom Vinonom Rajder (44). Njoj u čast tetovirao je na ramenu posvetu ‘Vinona zauvek’. Nakon što su raskinuli, 1993. godine, Džoni je tetovažu prepravio u ‘Vino zauvek’. Rajder mu to nije zamerila. Nedavno ga je javno branila nakon Amberinih optužbi za fizičko zlostavljanje.

On je stvarno dobar, pun je ljubavi i nikad me nije zlostavljao. Nisam bila tamo kada se to dogodilo i nikog ne nazivam lažljivcem. Ja ga poznajem samo kao dobrog dečka koji je jako zaštitnički nastrojen prema ljudima koje voli – rekla je Vinona.

Depova uskoro bivša supruga Amber optužila ga je za fizičko zlostavljanje pa je pokazala modrice od njegovih navodnih udaraca. Herd je papire za razvod predala nakon samo 15 meseci braka. Kao razlog je navela ‘nepomirljive razlike’, a prijatelji para tvrde da je Džoni pokušao da je uguši jastukom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.