U trendu

Egzotični servis

Zavalite se i uživajte, ali nemojte očekivati od ovih sobarica da će vam čistiti i toalet.
Gradski servis za čišćenje predstavlja mlade žene obučene u odeću francuskih sobarica, s mrežastim čarapama i crvenim cipalama.
"One rade isti posao kao i obične čistačice, ali izgledaju fantastično", izjavila je Elis Skoglad, vlasnica ovog egzotičnog biznisa, koja je svoju radnju otvorila i u Edmuntonu.
Za 125 dolara na sat seksi sobarica će uraditi sve, od brisanja prašine s televizora do istresanja tepiha, ali toalete neće ni pipnuti.
Elis Skoglad je objasnila da bi, pošto je sobarica obučena u oskudnu odeću i visoke štikle, njeno klečanje kako bi očistila tolate prešlo u područje degradacije.
Skogladova podvlači da njena kompanija ne pruža usluge poslovne pratnje: sobarice su profesionalne čistačice i ne skidaju svoju odeću. "Moj cilj je da sve bude čisto, i to na visokom nivou."
Klijenti su tipični zaposleni ljudi koji ne vole da čiste. Zanimljivo je da ovaj servis ne zovu samo muškarci nego i žene. "Njima je dosta čišćenja, ali je to i poklon za njihove muževe."
Svaka sobarica ima lični alarm i sigurnosni sistem. Klijenti su takođe provereni kako bi znali da je u pitanju egzotični servis za čišćenje i ništa više od toga.
Jedna od sobarica je izjavila da ona voli svoj posao i da joj ne smeta da usisava u visokim potpeticama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar