U trendu

Ekstravelika žena

Jedna Amerikanka hoće da bude najteža žena na svetu!
Žena iz Nju Džersija vodi kampanju da postane najteža žena na svetu, i pri tom priznaje da je gladna pažnje isto toliko koliko i hrane bogate kalorijama.
Dona Simson, stara 42 godine, teška je preko 272 kilograma, a želi da dostigne 453 kilograma.
Majka dvoje dece starosti 3 i 14 godina pozira na sajtu supersizedbombshells.com, gde obožavatelji mogu da plate da gledaju video kako ona jede ili kako ide do automobila.
Dona se pojavila u televizijskim intervjuima i rekla da joj prisustvo medija prija.
Predstavnik Ginisovih rekorda izjavio je da je Dona predala zahtev za titulu najteže žene i da se taj njen zahtev razmatra.
Među najtežim ženama koje su među rekorderima bila je jedna koja je težila 816 kilograma i druga koja je težila 544 kilograma.
Dona kaže da je dobila ponudu da napiše knjigu i da želi svoj rijaliti šou kako bi ženama s povećanom telesnom masom pružila više podrške. Ona nosi veličinu XXXXXL.
Dona je našla čoveka koji voli njen stas, i oni planiraju da se venčaju ove godine na Havajima.
Njen verenik, 49 godina star Filip Goumba, otac trogodišnje devojčice, misli da je Dona atraktivna. On joj ujedno pruža i najveću podršku da poveća težinu.
Dona troši 750 dolara nedeljno na hranu, pati od dijabetesa i bori se s osnovnim poslovima kao što je kuvanje ili tuširanje.
Ipak, odbija kritike da njena težina može da dovede do problema sa srcem, pogoršanjem dijabetesa i mogućnosti da joj zglobovi popuste pod teretom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.