U trendu

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova svijaju ljubavno gnezdo

Svetski tabloidi već duže vreme šire priču o strasnoj ljubavnoj romansi koja je navodno buknula između Enrikea Iglesijasa i Ane Kurnjikove. Prema tim pričama, popularna teniserka zaljubila se u Enrikea posle snimanja spota za muzičku numeru sa njegovog najnovijeg albuma. Par u video-spotu ima zajedničke ljubavne scene u kojima oboje deluju prilično uverljivo.

Međutim, kako stvari trenutno stoje, možda i nije reč o traču. Enrikeov predstavnik za štampu nedavno je izjavio da su se pevač i teniserka zbližili posle snimanja spota. Pored toga, tabloid Sun je razgovarao sa bliskim prijateljem Enrikea Iglesijasa koji je potvrdio da su novinarski navodi tačni i da su Enrike i Ana zaista zajedno. Štaviše, Enrike je ovih dana uložio pet miliona funti u izgradnju zajedničke luksuzne kuće u Holivudu. Pop zvezda i sin legendarnog Hulija Iglesijasa, Enrike, primećen je na gradilištu svog ljubavnog „gnezdašceta“. Kada je viđen, bio je okružen radnicima, pošto je izgradnja kuće još uvek u toku.

„To će biti zaista spektakularna kuća sa pet spavaćih soba, bazenom, gimnastičkom salom, bioskopom i muzičkim studijem“, ekskluzivno otkriva Enrikeov prijatelj. „Ima sasvim dovoljno prostora i za izgradnju teniskog terena, ali Enrike još uvek nije odlučio da li će ga izgraditi.“

Popularni par je prvi put zajedno viđen na ulicama Njujorka. „Gledali su izloge na Petoj aveniji dok su ruke držali jedno drugom oko struka. Ljubili su se na ulici dok su koračali prema kolima koja su ih čekala“, kaže očevidac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.