Eva Mendez: Uživam u ulozi majke

Iako krije svoj privatan život, glumica Eva Mendez nije mogla da izdrži pa je konačno otkrila detalje o svojoj ulozi majke.

Iako najčešće mislimo da slavni holivudski parovi svoju decu odgajaju uz pomoć dadilja, to zapravo – nije tako. Barem ne u slučaju Eve Mendez, njenog partnera Rajana Goslinga i njihove dve kćerke – dvogodišnje Esmeralde i 4-mesečne Amade Li koju zovu Amadita.

Eva je Amaditu rodila 29. maja ove godine, a iako par vrlo vešto krije svoj privatni život od javnosti, Eva je nedavno bila gošća magazina E!, gde je otkrila pojedinosti iz njihovog porodičnog života. „Obožavam da budem mama i uopšte neću da žurim sa vraćanjem na staro. Uživamo u našim devojčicama, pogotovo sada dok je Amadita još uvek tako mirna i tiha. Nije da nemamo pune ruke posla – i Esmeralda je još uvek mala i jako nestašna, tako da ponekad i ne uspem ujutru da se obučem kako treba.“

Iako je Amada još uvek mala, novinari su je pitali da li su devojčice slične ili ipak postoji određena razlika među njima. „Amada je još mala, ali mislim da neće biti ovakav anđeo kao sada. Esmeralda je sada u fazi nestašne devojčice, ali iako imaju sličnosti, postoje i određene razlike. Čini mi se da ćemo morati jednostavno da ih pustimoi da svaka bude svoja, sa svojim različitostima. Roditelji bi trebali da budu tu da štite svoju decu i da ih puste da budu ono što oni jesu“.

Eva i njen partner Rajan Gosling prilično se razlikuju od drugih holivudskih parova, jer svoj život kriju daleko od javnosti i tabloida, a čini se da će tako ostati još neko vreme.

„Ne žuri mi se sa povratkom pod svetla reflektora. Ne žuri mi se čak ni da vratim svoju liniju. Želim potpuno da uživam u svojoj ulozi majke i svim radostima koje nam donosi život sa malom bebom. Živimo polako, iz dana u dan, bez velikih očekivanja šta će nam doneti sutra. Mislim da je to najbolji vid života ako želite stvarno da uživate u deci dok su još tako mala“.

Eva i Rajan su se upoznali i započeli svoju vezu 2011. godine tokom snimanja filma „The Place Beyond the Pines“, a 2014. godine rodila im se njihova prva kćerka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.