U trendu

Evo u čemu je tajna: Slavni mađioničar na sudu morao da otkrije čuveni trik (video)

Slavni američki mađioničar Dejvid Koperfild morao je na sudu da otkrije jedan od svojih trikova, a sve zbog tužbe koju je zbog povrede pokrenuo jedan od učesnika tog trika.

Gevin Koks, 58-godišnji britanski turista, podneo je tužbu zbog nemara nakon što je pao i povredio se učestvujući u triku Lucky #13 (Srećni broj 13) u Las Vegasu, piše BBC. Koks je povredio rame i tvrdi da pati od hroničnih bolova i povrede mozga i da je na lečenje potrošio više od 400.000 dolara. Iako su advokati 61-godišnjeg mađioničara tvrdili da bi mu otkrivanje tajne trika finansijski naškodilo, sudija suda u Las Vegasu naredio je objašnjenje – i evo ga.

Koperfild u triku, koji je prethodno bez nezgoda izveo više hiljada puta, učini da 13 nasumično izabranih gledalaca „nestane“ nakon što ih na pozornici prekrije zavesa, da bi se potom pojavili u zadnjem delu sale. Izvršni producent Kris Kener u utorak je na sudu otkrio kako odabrani gledaoci, nakon što ih pokrije zavesa, tajnim prolazima napuštaju pozornicu i samu zgradu da bi se vratili kroz zadnji ulaz. Na pitanje je li kriv za Koksovu povredu, Koperfild je rekao da to zavisi od toga šta se dogodilo. – Da sam u nečemu pogrešio, ja bih bio kriv – odgovorio je mađioničar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar