U trendu

Feng šui upozorenje – OVAKO privlačite lošu sreću u dom

Feng šui otkriva – evo u kojoj sobi nikako ne smete držati sat! Ovako se privlači loša energija…

Prikazivanje satova u kući nije nikako loš feng šui. Znati koliko je sati i prilagoditi tempo u skladu s tim je deo naše svakodnevne rutine, mada definitivno postoje neka mesta za postavljanje sata koja su bolja od drugih po feng šuiju, piše Moj enterijer.

Takođe tu su i feng šui oblasti gde prikazivanje satova nije nikako preporučljivo. Dobra feng šui područja za slobodno prikazivanje satova su kuhinja, dnevna soba i / ili kućna kancelarija.

Ovo nikako ne smete raditi sa svojim novčanikom: 7 stvari koje pomažu da privučete obilje (FENG ŠUI)Nemojte misliti da je sasvim nebitno kakav novčanik nosite jer izbor novčanika utiče i na vaše finansije.Imati mali sat u sobi vašeg deteta je dobar feng shui, jer im pomaže da shvate prolaznost vremena, a imati mali alarm u vašoj spavaćoj sobi je gotovo neophodno!

Neophodno je da posedujete mali alarm koji se lako može skloniti kada vam nije neophodno buđenje. Izaberite alarm na baterije, jer čak i najjednostavniji električni alarmni satovi emituju visoka EMF polja koja su štetna za vaše zdravlje dok spavate.

Nemojte prikazivati velike zidne satove ili nekoliko različitih satova u vašoj spavaćoj sobi. Spavaća soba je mesto za apsolutnu relaksaciju, mesto gde se vreme „usporava“, da tako kažemo, i njime mora upravljati drugačiji sat – vaš sopstveni telesni sat.

Ako imate kolekciju satova koje želite da izložite kao što su viseći zidni satovi, satovi sa kukavicom itd. – možete da izaberete jedan zid u dnevnom boravakku ili da ih prikažete una jednom zidu u predsoblju.

Ova stvar je magnet za bogatstvo i dobru sreću: evo gde u kući treba da držite mačku sreće (FENG ŠUI)Maneki neko-mačka – ova figura se smatra čudesnom u feng šui tradiciji, a evo u kojem delu kuće treba da je držite kako biste…Nemojte prikazivati satove tako da su oni prvo što vidite kada ulazite u kuću.

Ne prikazujte metalne satove na istoku, što je zdravstveni i porodični prostor kuće. Što se tiče davanja satova, to se smatra samo lošim ili nepovoljnim feng šuijem, ako ga mlađa osoba daje kao poklon starijoj osobi. Uzimajući u obzir suštinu satova – merenje vremena – to je samo podsetnik na prolaznost i starenje pa se zbog toga može smatrati lošim feng šuipoklonom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar