U trendu

Foka stavila celu njegovu glavu u usta, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO! (video)

Fotograf Nacionalne Geografije podelio je priču o svom iskustvu prilikom istraživanja na Antartiku.

– Ušao sam u vodu, uplašen šta će se desiti, otplivao sam do leopard foke, noge su mi se tresle. A onda je odjednom ispustila pingvina. Došla je do mene i otvorila usta. Njena glava je duplo veća od glave grizlija – rekao je fotograf.

– Celu moju glavu sa sve kamerom stavila je u svoja usta. A onda se desilo nešto neverovatno. Otišla je ali se vrlo brzo vratila sa živim pingvinom pokušavajući da me nahrani – ispričao je fotograf.

– Nastavila je da ostavlja žive pingvine pored mene, ali je bila pomalo razočarana kada su prolazili pored mene – ispričao je on.

– Mislim da je shvatila da nisam baš vešt kao predator u njenom okeanu i da ću vrlo brzo umreti od gladi – nastavlja fotograf sa pričom.

Na kraju se uspaničila, počela je da donosi povređene pingvine, a na kraju i mrtve. Mrvila ih je vilicom pokušavajući da mu pokaže kako se to radi, a onda ih na silu gurala u njegovu kameru, misleći da su mu to usta.

Sve ovo je trajalo četiri dana.

Pogledajte ceo video sa pričom.

neverovatne fotografije

Ekipa Nacionalne Geografije je na Antarktiku snimala životinje kada je došlo do ovog fantastičnog susreta.#višeodživota #susret

Gepostet von VIŠE od života am Sonntag, 4. November 2018

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)