Fudbalerima klecaju kolena od nje: Upoznajte najseksi fizioterapeutkinju na svetu (foto)

Venecuelanka Laura Barijati, fizioterapeut po struci, tražila je posao u inostranstvu kada je putem interneta dobila ponudu da radi za fudbalskog prvoligaša Deportivo iz Gvatemale.

I u pređašnjem klubu Metropolitans iz Venecuele, navijači su u ogromnom broju dolazili na treninge i utakmice ne bi li videli Lauru uživo i slikali se s njom, ali u Gvatemali je napravila pravi haos.

Već je dala nekoliko intervjua za vodeće tamošnje listove, a nakon što je u svim anketama proglašena za najlepšu fizioterapeutkinju na svetu, njena lepota stigla je i do britanskih medija, koji ovih dana naširoko pišu o njoj kao o pravoj „fudbalskoj zavodnici“.

„Priliku da dođem u Deportivo omogućio mi je Gabrijel Dijaz koji je igrao u Venecueli i s kojim imam lepo prijateljstvo. Rekao mi je da klub nema fizioterapeuta, poslala sam CV i brzo su se javili s ponudom za posao. Otkako sam došla, tretiraju me s puno pažnje i poštovanja“, rekla je Laura, prenosi San.

Ona je dodala da o Gvatemali zna malo, ali voli je puno.

„Dobra sam sa svima, od medicinskog tima, preko trenera do igrača. Svi su jako profesionalni i puni poštovanja prema meni“, kaže lepa Venecuelanka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.