U trendu

Gastarbajter sa Balkana pokazao kako izgleda kad u Norveškoj legne plata! (VIDEO)

“Dobar dan, narode! Evo neke računčine došle, sad to sve sređivam! Došla je plata… Taj dan, to je dan za ne poverovati, danas će biti pive, biće sladoleda, krećemo…”, bio je više nego živopisan gastarbajter sa Balkana koji je pokazao kako izgleda život u Norveškoj na dan kad legne plata!

“Evo celoj familiji sam uzeo, neka kusaju, neka se najedu sladoleda”, ironično je prokomentarisao na svom Jutjub kanalu pod nazivom Balkanski viking.

“Iako smo danas puni kao brod, plaća legla, idemo u radnju gde je robi istekao rok i to nije zato što je jeftinije nego da se ne baci jer mi čuvamo planetu da se ne zagađuje”, kazao je na snimku pokazujući bombonjeru od “pola kile” za nekoliko evra uz snažno “ha-ha” koje se čuje na snimku!

“Evo nudle, ova radnja je u početku bila prazna ali su je ljudi zavoleli… Sad svi idu u nju, evo imamo burek… Ali to je dosta skupo a nekad je bio 14 kruna… Uh, evo Boga mi, ima i stelica i badvajzerić al istek’o mu rok… Evo, imamo i krastavaca, nisu jeftini”, išao je od rafa do rafa pokazujući robu pred istekom roka trajanja.

“Idemo sad videti ima li kakvih patika za raspust, da ne idemo tamo ko calapani nego da se sredimo, da se ušarenimo, svetlimo ko božićne jelke… Evo robe, tu bude rasprodaja, bude svašta, ali sve profesionalno… iz Kine! Tačno se oseti onaj miris ko kad dođeš na Balkan, u kinesku radnju, tako i ođe”, objašnjava Balkanski viking atmosferu u norveškom tržnom centru i to bez dlake na jeziku.

“Ovde su nekad bile prave marke, a sad su neke izmišljene, kineske… I to nije u Norveškoj jeftino, košta 700 kruna… Evo kompjuter 1.100 evra, dronić 900… Drugi put kad se dočepam kešine, uzimam ’vaku televiziju, vidi kolika je”, veli zemljak sa Balkana koji je nadobijao na desetine pozitivnih komentara zbog načina na koji prikazuje život u Norveškoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.