U trendu

Genijalno ili bizarno: Video o sečenju torte podelio internet!

Sečenje torte je za neke kompikovano. Da li je isečete na pola, a onda polovine sečete na parčiće? Ili je sečete na pravougaonike? Ili od sredine na trouglove?

Kako god to da radite, ovaj način sečenja sigurno niste videli. Na Tik-Toku se pojavio video proslave 20 rođendana jedne devojke. Ništa to ne bi bilo neobično da nije snimljen i deo u kome se torta “seče”

I to čašama za vino. Video je okačila mama slavljenice, a u njemu se vidi kako svaki gost svojom čašom za vino “zagrabi” svoje parče.

Nakon što su svi ponovili postupak, nazdravili su, zajedno sa slavljenicom, punim čašama. Dok su se neki čudili ovom nesvakidašnjem načinu sečenja, drugi su bili oduševljeni, pa su prokomentarisali da jedva čekaju da isprobaju ovaj trik.

“Zar ne bi bilo lakše koristiti papirne tanjiriće, umesto staklenih čaša, ili šta ako čaša nekome ispadne, ili je prejako stisne pa pukne?”

“Zar te ne mrzi da posle pereš sve te čaše? “Ovo je nešto najbizarnije što sam videla” “Jedva čekam ovo da isprobam”

“Tik-Tok me je zvanično naučio više od škole”, samo su neki od komentara na ovaj video koji je pregledan više od 1,6 miliona puta:

@theroseperiod

Happy 20th birthday to my Jules!#twenty#fyp#birthdaycake#wineglasses#tiktokmom

♬ Outro: Happy Birthday – Altered Images

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar