U trendu

Genitalni origami

O Sajmonu Morliju (Simon Morley) i Dejvidu Frendu (David Friend) pisali su najtiražniji svetski časopisi, opisujući njihovo umeće kao „šokantno“ („The Age“), „šarmantno, zabavno i neobično“ („The Guardian“), „neverovatno“ („Financial Times“), „nezaboravno“ („Telegraph“)… Australijski dvojac je nastupao na londonskom West End-u i prestižnom Edinburškom festivalu. I svuda su sale bile popunjene do poslednjeg mesta. I svuda gde su nastupali, bilo je pitanje prestiža videti ih. Tokom britanske turneje, u njihovom šou-programu su uživali i Elton Džon, Naomi Kempbel, Bono Voks, Hju Grant, Dejvid Bekam, Džoan i Džeki Kolins, „spajsice“… I svi su oni bili zagledani u njihove – penise!

Dobrodošli u čarobni svet „Lutkarskog pozorišta penisa“ i drevnu veštinu genitalnog origamija! „Srećnici“ koji su uspeli da dođu do karata za njihove uvek rasprodate predstave, mogli su da vide različite figure koje Dejvid i Sajmon mogu da izvedu: „pelikan“, „ptičica“, „Ajfelov toranj“, „mozak“, „fen za kosu“, „kornjača koja se pomalja iz svog oklopa“, „hamburger“, „srce“, „hot-dog“, „skejtbord“, „čudovište iz Loh Nesa“… Nije vam dovoljno? Ovaj dvojac ume da svoje genitalije pretvori i u „ženu“, „Kentaki pečeno pile“, „bumerang“, „atomsku pečurku“!

Posle velikih uspeha, Sajmon i Dejvid planiraju još ambicioznije projekte, a za to su im potrebni novi „origamisti“. Ako ste željni slave i novca, a pre svega voljni da naučite „drevnu veštinu genitalnog origamija“, posetite:

  • Puppetry of the Penis!

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.