U trendu

Geri Halivel: „Usvojiću sina i zvaće se Hamlet“

Pevačica Geri Halivel (Geri Halliwell) izjavila je u intervjuu za jednu britansku radio stanicu da bi jako volela da ima dete. Ukoliko uskoro ne pronađe muškarca koji bi zadovoljio sve standarde da postane otac njenom detetu, Geri će se verovatno odlučiti za usvajanje. Ona nije prva zvezda koja ima ovakve planove. Kalista Flokhart (Calista Flockhart), glavna glumica serije „Ali Mekbil“, i Andželina Džoli (Angelina Jolie), zvezda filma „Tomb Raider“, proteklih meseci su upravo na ovaj način postale majke.

„Ja bih tako mnogo volela da imam bebu. Imati bebu mora da je najveći dar za jedno ljudsko biće. To znači učiti o nesebičnosti i gledati svoje sopstveno dete kako trči niz ulicu u Betmenovom kostimu, potpuno slobodno i sa najvećim osmehom na svetu“, kaže ova pop pevačica. Pored toga, dodaje da, nažalost, ne odlučuje samo ona o tome da li će imati dete i da nije sve na njoj. Potrebna joj je i druga polovina. Ali, ako ne pronađe tu drugu polovinu, ozbiljno razmišlja o tome da usvoji bebu.

Viktorija Bekam (Victoria Beckham), njena bivša koleginica iz grupe „Spice Girls“, nedavno je po drugi put postala mama. Svom sinu je dala prilično neobično ime – Romeo. Kada su Geri pitali koje bi šekspirovsko ime dala svom detetu, ona je odgovorila – Hamlet. Nešto kasnije je dodala da se šali: „Nije važno kako zovete svoju bebu, vremenom se svi naviknu na ime koje joj date.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.