U trendu

Girlscamp – novi reality-show

Sećate se članka Da li seks izlazi iz mode?, objavljenog u ovoj rubrici? Tada smo najavili novi reality-show Girlscamp u proizvodnji nemačke televizije Sat1. Kasting za seriju je uveliko u toku i izabrano je 30 finalistkinja, od ukupno 2.000 prijavljenih.

Podsetimo se o čemu se tu radi. Najavljeni nemački serijal će se dešavati u egzotičnoj vili sa bazenom, palmama i koktelima. I, već pogađate, tu će biti zatvoreno 10 lepotica uzrasta 18-35 godina. Dobrovoljni „pritvor“ počinje 26. januara i trajaće 7 nedelja, a na kraju svake se iz igre izbacuje po jedna učesnica. Devojkama svake nedelje u goste dolazi „Boy of the Week“, kojeg one same biraju, na osnovu ponuđenih video-snimaka. Dečkići će moći da svoje video-predstavljanje snime i u svakom većem bioskopu u Nemačkoj. Kao i u popularnom serijalu „Big Brother“, i ovde će gledaoci birati najsimpatičniju devojku koja će posle 7 nedelja kupanja i sunčanja dobiti 100.000 eura.

Ako kliknete ovde, moći ćete da vidite 30 finalistkinja, od kojih će samo 10 ući u vilu i pokušati da osvoji pomenutu sumu novca. Ako se neka od učesnica zaljubi u „momka nedelje“, izlazi iz igre i oprašta se od 100.000 eura. Ali ljubav nema cenu, zar ne? Na slici: Birgit, jedna od 30 finalistkinja

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar