U trendu

Gladni kradljivci

Ovo još niste čuli! Osumnjičeni za provalu i krađu otkriveni su tako što su ih odali omoti od slatkiša!
Upravo to dogodilo se u Palm Beju, na Floridi, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Predstavnici policije izjavili su da im je pomogao trag od papirića, to jest od omota, slatkiša. Tako su uhvatili čak petoricu tinejdžera s Floride koji su osumnjičeni za provalu u obližnju kuću.
Policajci na dužnosti odmah su odgovorili na poziv da se radi o provali koja se dogodila u Palm Beju, koji se nalazi na floridskim obalama Atlantskog okeana. Jedan policajac je potom pratio trag koji je pronašao u dvorištu opljačkane kuće. A taj trag bili su omoti od keksa s puterom od kikirikija i suvim grožđem. Izgleda da su ove poslastice došle glave provalnicima!
Policajac je potom primetio još omota od poslastica na terasi na prednjem ulazu u kuću u blizini "žrtava" krađe.
Zatim su policajci pronašli nekoliko tinedžera u drugoj kući. Oni su priznali provalu, kao i to da su ukradene stvari sakrili na tavanu.
Trojica tinejdžera suočena su s optužbama za oružanu pljačku, a drugoj dvojci prete optužnice za opiranje pri hapšenju bez upotrebe sile i za podmetanje dokaza.
Eto kako su završili ovi kradljivci! Izdali su ih omoti od slatkiša! Jedno je sigurno: definitivno će dugo pamtiti taj keks s puterom od kikirikija i suvim grožđem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar