Glumac Danijel Krejg pozvao EU da reši izbegličku krizu

Britanski glumac Danijel Krejg, novi Džejms Bond, pozvao je danas evropske lidere da reše izbegličku krizu koja pogađa ceo kontinent.

„U toku je tragedija. Evropske vlade su dužne da reaguju i reše tu situaciju“, rekao je Krejg u intervjuu za Frans pres.

U poslednjem filmu od Džejmsu Bondu „Spektar“, poznati agent 007 kome je oduzet pasoš prelazi razne granice za tren oka, dok ga prate obaveštajci.

„Špijun na filmu ne može da reši to pitanje. Ljudi ne misle na Bonda kada se bore da pređu Sredozemno more s porodicom“, rekao je glumac koga je nedavno britanska vlada izabrala da glumi u jednoj reklamnoj kampanji za podsticanje turizma u Velikoj Britaniji.

Sniman u Engleskoj, Italiji, Austriji, Meksiku i Maroku „Spektar“ ima sve tradicionalne sastojke filmova o Bondu – scene jurnjave kolima, zlog megalomana koga igra austrijski glumac dupli Oskarovac, Kristof Valc, senzualne Bond devojke, iznenađujuće sprave i duhovite dijaloge.

Film je za tri dana prikazivanja već zaradio 24,5 miliona funti, dok je Krejg za prethodni film o Bondu, koga je takođe glumio, zaradio 17 miliona funti.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.