Glumio je u seriji bluda i nemorala, sada se okrenuo veri i Bogu

Angusa T. Džonsa (23) svi pamte kao slatkog dečaka Džejka Harpera u seriji ‘Dva i po muškarca’. U glumačke vode otisnuo se kada mu je bilo 10 godina i za sedam godina postao najplaćenija dečja televizijska zvezda. Ipak, Angus je odlučio da napravi zaokret u karijeri.

Pustio je bradu i kosu i retko se pojavljuje u javnosti. Iako je izjavio kako se više neće baviti glumom Angus je prošle godine ipak zaigrao u teleizijskoj seriji ‘Horace i Pete’ u kojoj je imao malu ulogu. Javnosti se pre tri godine obratio u video snimku u kom je tvrdio kako je serija koja ga je učinila slavnim jako loša.

Gepostet von Angus T Jones am Samstag, 22. Oktober 2016

„Glumim u toj seriji, ali ne želim da budem u njoj. Molim vas prestanite da je gledate i punite sebi glavu prljavštinom“, rekao je i dodao kako je u sve umešan i Sotona.

I used to put all my worth into worthlessness Then the devine redefined my definitionsNow my constant daily interest consists of being in consistent change

Gepostet von Angus T Jones am Mittwoch, 5. Oktober 2016

„Ne mogu da budem Božji čovjek i da glumim u takvoj seriji. To nema veze sa onim što nas je Biblija učila“, kaže Angus, koji je nekad uživao u drogi, a onda je spas pronašao u Bogu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.