Golu ljubavnicu svog muža izbacila iz stana (video)

Kada je zatekla muža sa ljubavnicom na kauču, jedna žena u Bangkoku se potpuno razbesnela i odlučila da nesrećnu devojku potpuno golu izbaci iz stana.

Ljubavnica je najpre pokušala da se pokrije ćebetom dok je bežala iz stana, ali neumoljiva žena je prekrivač strgnula sa nje i potpuno golu je isterala iz stana. Suprug je na početku pokušao da se opravda, ali besna žena nije htela ni da čuje.

Lokalni mediji navode da je žena nazivala ljubavnicu pogrdnim nazivima, a ova joj je navodno rekla: „Ni roditelji me nikada ovako nisu tretirali, zašto si ovakva prema meni?“.

Kada je golu izbacila iz stana, suprug je ljubavnici odneo stvari i dao odeću sa sigurne udaljenosti, nakon čega se ona obukla i jecajući otišla da čeka lift.

Britanski mediji prenose da je ovaj bračni par prekinuo odnose i pre nego što je muškarac završio sa nesrećnom devojkom. Ljubavnica se navodno nakon objave snimke žalila policiji zbog štete koju joj je video prouzrokovao, ali prevarena žena tvrdi da ga ona nije postavila na internet.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=w6RE4orzzaE

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.