Govor ženskog tela

Ukoliko vam se kojim slučajem ikada dogodilo da ste zakoračili u noćni život sa velikim ciljem, puni samopouzdanja, pozitivne energije, spremnosti za akciju i siguran uspeh, a ubrzo bili neprijatno iznenađeni grubim ženskim odbijanjem, nemojte se obeshrabriti. Ako proučite govor ženskog tela, verovatno više nećete grešiti.

Postoji nekoliko znakova koji će vas uputiti na pravi put, što znači da se za svaki uspeh treba dobro i koncentrisano spremiti. Tokom večernjih izlazaka obratite pažnju na ženska društvanca. Uočićete ona potpuno zatvorena, zadubljena u međusobne razgovore, neprijateljski raspoložena prema uljezima i ona otvorena, okrenuta okolini, spremna za komunikaciju. Nipošto, ali nipošto nemojte prilaziti tajanstvenoj ekipi ukoliko ne želite da ostatak večeri provedete u nekom drugom lokalu.

Svaka žena ima urođenu sposobnost da istovremeno, a naročito u baru, sa svojim prijateljicama vrlo „ozbiljno“ razgovara o, recimo, kozmetici i da pažljivo posmatra prispele goste, u nadi da će se dogoditi neko ili nešto zanimljivije. Ukoliko primetite da se dama koja vam se dopada zabavlja na ovakav način, priđite joj i spasite je bede koja ju je zadesila. Ako ste primetili da ispred vas stalno prolazi jedna ista osoba, i gde god da se okrenete, ona je tu, obratite pažnju. Najverovatnije iščekuje da joj priđete i pozovete je na piće. Međutim, ukoliko je stalno prati drugarica, ona posrće dok hoda i zelena je u licu, znajte da ste vi samo slučajno na njenom putu od flaše do toaleta i, naravno, zaobiđite je.

Ako ste nekoj dami zapali za oko, ona će vas posmatrati sramežljivo ili samouvereno, uz blagi smešak, retko skidajući pogled sa vas. To je najpouzdaniji znak da joj nije svejedno kada ste vi u pitanju. Ipak, pre nego što krenete u akciju, osvrnite se oko sebe kako biste bili sigurni da njeni uporni zavodljivi pogledi nisu upućeni momku iza vas.

Otkako je sveta žene su umele da koriste svoj dar zavođenja kosom. Divna, bujna, duga kosa moćno je oružje u osvajanju. Ukoliko primetite da devojka u vašoj blizini zanosno zabacuje kosu, nežno je gladi i igra se njome, znajte da vam time šalje najintimniju poruku ohrabrenja. Žene su uglavnom veoma pričljive, pa svoja opažanja vrlo rado saopštavaju svojim drugaricama. Tako, ukoliko ste primećeni, to ćete vrlo lako shvatiti, jer će vas tada cela ženska ekipica znatiželjno posmatrati, iako im je naglašeno da ne gledaju u vašem pravcu. Dame su u društvu veoma vesele, ali ako se pored njih nađe i momak koji im se dopada, ta veselost može da preraste u gromoglasan smeh. Zato, ako se nađete u ovakvoj situaciji, znajte da ste sigurno izabrani. Obratite pažnju na tajne ženske signale.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.