Grizi uši, seci ruku – ja te još uvek volim!

Ljubav je zaista jača od svega. Ili je možda ovde u pitanju nešto drugo? Bilo kako bilo, Rajkumar, 37-godišnji vozač autobusa iz Nju Delhija, je sve oprostio svojoj ženi. Bez obzira na to što mu je u snu odsekla desnu ruku, on je ostao sa njom!

Nije to prvi put da je njegova žena Rajvanti reagovala, blago rečeno, previše burno na njihove bračne nesuglasice. Pre dve godine je uspela da mu odgrize deo levog uva, ali nije snosila zakonske posledice, jer Rajkumar, po dolasku policije, ne samo da nije hteo da podnese tužbu, nego je i negirao priznanje svoje žene o počinjenom zločinu.

A šta je ovoga puta bio problem? Rajkumar i Rajvanti potiču iz raznih kasti (klasa) i svađali su se oko tog pitanja. „Ošamario sam je, a ona me je kamenom gađala u glavu. Otišao sam besan u kafanu i napio se. Vratio sam se kasno kući, pijan legao u krevet i odmah zaspao“, izjavljuje on. Rajvanti mu je, još uvek besna, prišla i u snu mu odsekla desnu šaku. Policija je stigla na vreme (on se i ne seća ko ih je zvao) i odvezla ga u bolnicu, gde je plastični hirurg uspeo da mu šaku ponovo zašije u komplikovanoj operaciji.

On se sada nalazi u bolnici na oporavku, a neguje ga – ona. Sve joj je oprostio. Ipak je ona njegova ljubljena žena, bez obzira na to što ga, s vremena na vreme, udari, gricne, secne…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.