U trendu

Gutač minđuša

Zvaničnici iz policije u Sjedinjenim Američkim Državama rekli su da je jedan čovek progutao ukradene minđuše u tržnom centru.
To se desilo nedavno u Floridi.
Rendgenski snimak je ukazao policiji na jednu neobičnost. Naime, jedan tinejdžer je progutao 16 dolara vredan par minđuša nakon što ih je ukrao iz jedne prodavnice nakita u tržnom centru.
Predstavnici vlasti izjavili su da Vilijamu Kolburnu preti optužba koja uključuje krađu, ali i sakrivanje dokaza. Zvaničnici floridske policije rekli su da je ovaj 18-godišnjak bio u prodavnici nakita, gde ga je obezbeđenje prodavnice videlo kako uzima par minđuša koje su bile smeštene u kutiji i stavlja ih u flašicu vode koju je nosio sa sobom, a potom i izlazi iz prodavnice bez plaćanja.
Kada mu je obezbeđenje prišlo ispred radnje, Vilijam Kolburn je popio vodu iz flašice i tako progutao i minđuše koje su bile u njoj.
Zvaničnici iz policije su dodali da je uz pomoć rendgena ubrzo potvrđeno da se minđuše još uvek nalaze u njegovom telu.
Policijski predstavnik za štampu nije znao da li je osumnjičenom bila potrebna medicinska pomoć posle gutanja minđuša. Po svemu sudeći, Vilijam Kolburn se dobro oseća, bar što se tiče gutanja minđuša. Ali to se nikako ne može reći za optužbe za krađu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar