HAARP – jer ste vi želeli da znate

Poplave i sada zemljotres aktuelizovali su priču o uticaju sistema HAARP na klimatske promene, i skrenule pažnju na nedavno objavljeni intervju prof. dr. Velimira Abramovića u kojem je on, govoreći o ovoj tehnologiji i njenom uticaju na klimu i poplave u regionu, prognozirao zemljotrese.

Pre nekoliko dana objavili smo članak koji je među našim čitaocima izazvao burnu reakciju, a u kome domaći naučnici govore o tome da ne postoji ni promil šanse da  HAARP može da utiče na klimatske promene i promene u ponašanju.

Zvanično, HAARP ( (skraćeno od High Frequency Active Auroral Research Program), Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije) je istraživački projekat koji želi da „razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje“. Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina.

Sve ostalo, pošto nismo naučnici, ostavljamo vama na volju da prosudite. Danas vam na uvid dajemo sve informacije o HAARP sistemu iz prve ruke – o njemu u ovom dokumentanom filmu (film je sa prevodom), govore naučnici koji su ga i stvorili:

https://www.youtube.com/watch?v=KAdS64qkHDA

 

1 komentar
  1. Goran

    Bolje da ste prikazali snimak kako profesorka ubija od batina svoje dete, a ne ove gluposti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike