U trendu

Hajde da vas vidimo: Ko može da pronađe slovo O za manje od 30 sekundi

Ovaj test ima za cilj da izazove vaše veštine posmatranja i uviđanja. Pripremite se za zabavno i stimulativno vreme kada će vaše vizuelne veštine morati da se sprovedu u delo.

U ovom vizuelnom izazovu, iako ova slika na prvi pogled izgleda jednostavno, razmislite ponovo, slovo O je suptilno kamuflirano. Ovo je test za najiskusnije. Da li ste spremni za ovaj vizuelni izazov? Dakle, napred u ovu uzbudljivu avanturu!

Uprkos prividnoj jednostavnosti slike, ne potcenjujte ovu igru. Slovo O se vešto stapa među Q, ali ako imate oštro oko, moći ćete da ga otkrijete za nekoliko sekundi.

Ovaj izazov, pronaći slovo O među gomilom slova Q, je pre svega zabavan. To je aktivnost koja stimuliše vaš um i izaziva vaše vizuelne veštine. Možete se zabaviti radeći ovaj izazov sami, sa porodicom ili prijateljima.

Napravite malo takmičenje da vidite ko će najbrže pronaći slovo O. Ova igra je odličan način da se dobro zabavite dok vežbate svoj mozak.

Kako pronaći O?

Da biste uspeli u ovom izazovu pronalaženja slova O među gomilom slova Q, biće potrebno posmatranje i koncentracija.

Evo nekoliko metoda koje bi vam mogle pomoći da uočite slovo O. Odvojite nekoliko trenutaka da posmatrate celu sliku.

Obratite pažnju na izgled Q i njihov oblik. Ovo će vam dati pregled slike i pomoći vam da uočite sve elemente koji bi mogli da se istaknu.

Slovo O može se izdvojiti od Q, na primer po svom obliku i veličini. Potražite sve neobične ili različite detalje od drugih slova. Fokusirajte se na rep Q

Ovo može biti vodič za pronalaženje slova O. Potražite slovo koje izgleda kao Q, ali nema rep. Koristite svoju logiku i svoj osećaj zapažanja da uočite sve sumnjive elemente.

Rešenje

Čestitamo, ako ste pronašli O na slici! Ako ne, nemojte se obeshrabriti, jer je slovo bilo suptilno skriveno među gomilom Q. Pogledajte malo bolje treći red odozdo i tamo ćete pronaći tačnu lokaciju slova O.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)