U trendu

Haos na venčanju: Mladenci ostali bez torte (video)

Strašno!

Društvenom mrežom TikTok već danima kruži prizor najgoreg horora iz potkategorije „kako uništiti venčanje“. Po svemu sudeći, nastao je u Kazahstanu, a dosad je skupio milione pregleda! Pokazuje kako su neki mladenci ostali bez svoje svadbene torte, koja na svečanosti ne predstavlja samo takozvanu kraljicu večeri, već ujedno ima i simboličnu vrednost.

Kao što to zasigurno znate, mlada i mladoženja zajedno je seku, potom se međusobno hrane, te taj običaj predstavlja zavet da će se brinuti jedno o drugom tokom zajedničkog života.

Ovi mladenci svoju tortu imali su gotovo nadohvat ruke, bila je udaljena tek nekoliko metara od njihovog stola, ali je pala sa kolica jer je jedan od točkova zapeo, i to, čini se, preko trake koja je prekrivala kablove od zvučnika.

Primetićete i sami, konobarica je svoj kraj kolica podigla na vreme, ali svejedno je došlo do užasa zbog kojeg je neko od okupljenih u dvorani vrisnuo.

Uz video je napisano i gotovo pedeset hiljada komentara, a brojni su konstatovali da je definitivno posredi najgora noćna mora svakog konobara. Uz to su i mnogi izrazili nadu da su ovi mladi ljudi svejedno zadržali posao jer su i ovakvi pehovi sastavni deo života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar