U trendu

Hit snimak: U jeku pandemije smislio genijalan način da ‘otputuje’ (video)

Kada ste nedeljama zatvoreni u karantinu, pronalazite najneverovatnije načine da vam vreme prođe što zanimljivije, a možda čak i uspete da ‘sletite’ na egzotične Karibe.

@jeroengortworst

Quarantine day 14 got me like… 😩😂 #fy #fyp #foryou #foryoupage

♬ origineel geluid – jeroengortworst

Joren Gortvorst je osmislio veoma zanimljiv način putovanja i snimak ovog holandskog radio voditelja postao je hit na društvenim mrežama, a samo na Fejsbuku ima preko 21 miliona pregleda.

Bez da previše otkrivamo, reći ćemo da klip pokazuje kako ovaj mladić uživa u, kako se čini, biznis klasi, sa čašom vina u ruci, dok njegov avion sleće na čuveni aerodrom Princeza Džulijana na ostrvu Sveti Martin.

Zbog pandemije virusa korona i zabrane letenja Gortvorst nije mogao da otputuje na Karibe, ali je pronašao zanimljiv način da bar malo sebi popravi raspoloženje u izolaciji i na trenutak se nađe iznad tirkiznog mora.

Sveti Martin, karipsko ostrvo u Livardskom arhipelagu, koje dele Francuska i Holandija, poznato je i po svom jedinstvenom aerodromu, odnosno po plaži koja se nalazi tik uz pistu. Zbog toga avioni pri sletanju proleću samo par metara iznad turista koji se sunčaju na pesku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.