U trendu

Hoću par velikih, okruglih i čvrstih!

Jenna Franklin iz Velike Britanije je, za svoj šesnaesti rođendan, poželela par većih, okruglijih i čvršćih, ali ih nije dobila. Nisu u pitanju bili roditelji. Oni su se složili i bili spremni da plate 3.250 funti. U pitanju je bio plastični hirurg koji je smatrao da je 16 godina premalo za čvršće i veće, već pogađate, grudi.

„Sanjarila sam o čvršćim i većim grudima još od dvanaeste godine, ali sam tek sa 15 donela konačnu odluku. Smatram da bi mi veći broj grudnjaka doneo samopouzdanje i da bih se bolje osećala. Moji roditelji su se složili i apsolutno me podržali u tome“, priča Jenna.

„Bojimo se da će Jenna biti vrlo nezadovoljna i razočarana. Ali, morali smo da uvažimo mišljenje Anthony Erian-a, najboljeg plastičnog hirurga u Velikoj Britaniji. Da nismo to uradili, smatrali bi sebe neodgovornim roditeljima“, objašnjavaju tata i mama koji će morati da sačekaju sa poklonom do 18 ili 19 godine, odnosno dok njihova ćerka, prema mišljenju pomenutog stručnjaka, ne postane potpuno zrela za takav zahvat.

„Uvećanje grudi je zahvat koji mnogim ženama ulepšava život i vraća samopouzdanje. Ipak, Jenna je premlada da bi mogla da se nosi sa fizičkim i mentalnim implikacijama koje operacija donosi. Ona je još uvek u razvoju i mislim da trebamo da sačekamo i vidimo šta će joj Bog dati do 18 ili 19 godine. Ako i tada situacija ne bude zadovoljavajuća, rešenje u vidu operacije je još uvek tu“, objašnjava doktor Anthony Erian.

Na slici: razočarana Jenna Franklin

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar