U trendu

Holivud „mrzi“ Adama Sendlera

Poslednjih nekoliko godina glumca Adama Sendlera pojedine kontroverze provlače kroz holivudsko blato.

Osim toga što važi za jednog od najnetalentovanijih glumaca današnjice, Sendlera ne bije ni glas pozitivca ili dobre osobe, prenose mediji.

U junu 2015. glumica Rouz Mekgouvan je preko Tvitera razotkrila kakva poruka joj je stigla u pozivnici za kasting Sendlerovog filma. U poruci piše da žene koje se prijavljuju za ulogu treba da nose seksi odeću na audiciji. Rouz je tvitnula aluziju da se radi o filmu Adama Sendlera, a on je bio i glavni glumac.

Samo nedelju dana kasnije, takođe na Tviteru je objavila da su je njeni agenti otpustili jer je razotkrila zahtev za seksi autfitom. Kasnije je rekla da ionako nije imala nameru da prihvati tu ulogu i da je zbog toga i odlučila da tvitne o smešnom mejlu koji je primila. Ne samo da je glumicama rečeno kako da se obuku, već je u mejlu pisalo i da treba da pročitaju scenrio pre nego što dođu na audiciju. Rouz se zapitala koji profesionalni glumac odlazi na kasting a da ne pročita scenario.

To nije jedini put kada je Sendler bio umešan u neku lošu priču. Producenti njegovog pokušaja vestern komedije „The Ridiculous 6“ je imala problem kada je dvanaestak Indijanaca napustilo snimanje jer u filmu ima rasističkih i uvredljivih šala. U izveštaju mreže indijanskih medija piše da kada su glumci i savetnik za kulturološka pitanja prišli producentima da se pobune, rečeno im je da ako su uvređeni- treba da odu. Incident je privukao veliku pažnju medija, a bacilo je i još jednu senku na Sendlera i Netflix.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.