I na Balkanu spikeri izvode striptiz

Ko je patentirao tu suludu ideju? Rusi ili Kanađani? Kanadska Internet kompanija NakedNews svoj program počela je da emituje u decembru 1999. godine. Slični sadržaji mogli su da budu viđeni i na jednoj privatnoj moskovskoj televiziji, ali nismo sigurni kada je prvi put ovakva vrsta programa emitovana.

Ideja je jednostavna: informativni program je popularan i gledan; seks je, ipak, veći „opijum za mase“; zašto ne iskombinovati ove dve stvari i dobiti još jači „opijum“. Kanađani su počeli Internetom da emituju vesti u kojima voditeljke, dok nas informišu, izvode striptiz. Nedavno je ovaj program dobio i muško pojačanje. Rusi, skloni bizarnom, otišli su korak dalje – pomenuta privatna televizija je ponudila nekoliko „antologijskih“ scena. Dok voditeljka čita vesti i normalno sedi za stolom, iza nje se dve devojke u bikiniju rvu, pokušavajući da jedna drugoj skinu i ono malo „krpica“ sa tela. Ili: u goste je pozvan političar, a preko puta njega sedi voditeljka, „kao od majke rođena“.

Virus erotskih vesti kruži i Balkanom! Hrvatska nezavisna televizija, bivša TV Moslavina, odlučila je da obeleži petogodišnjicu postojanja na „prigodan“ način: vesti u 20:30 biće začinjene striptizom. Osnovna ideja je bila da se, u duetu, pojave voditelj i voditeljka. Ipak, producenti nisu uspeli da pronađu muškarca kome to ne bi predstavljalo problem.

Da li i Srbi „svog konja za trku imaju“? Da. Nisu vesti, već vikend-kviz na TV Art. Pored kompleta za krečenje ili zidnog sata, učesnici koji dobro poznaju oblast kulture i umetnosti, bivaju nagrađeni i striptizom.

Srodne teme:

  • Gole vesti
  • „Gole vesti“ dobile pojačanje

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.