U trendu

Imate li oko sokolovo: Samo će pravi genije moći da pronađe slovo A za 10 sekundi

Postoji mnogo načina da osvežite svoj um, a najzabavniji su optičke iluzije i mozgalice. Ako želite da sa uživanjem proverite svoje logičke veštine, onda ste došli na pravo mesto!

Ako ste starija osoba, možda ćete podeliti ova pitanja i mozgalice i rešavati ih svojim unucima. Možda ćete uživati u rešavanju mozgalica sa svojom decom, porodicom ili prijateljima. Provođenje vremena za zabavu rešavajući mozgalice će vam pomoći da povratite svoje znanje ako ste odrasla osoba zauzeta svojim profesionalnim poslom. Možete početi tako što ćete testirati svoje matematičke veštine pomoću naših pitanja za zamajavanje. Nema potrebe da idete nigde; dobićete odgovore da proverite da li je vaš rešeni odgovor bio tačan.

Sada, pogledajte sliku i dobro se koncentrišite; potrebno je da među gomilom četvorki pronađete i jedno slovo. I to slovo A. Imate tačno 10 sekundi da pročešljate celu ilustraciju i pažljivo razmislite. Doći do rešenja u zadatom roku moglo bi za mnoge da bude malo teže, ali ako možete da identifikujete traženo slovo na vreme, vaš vid je savršen i vaš mozak funkcioniše sjajno.

Ako ne možete da pronađete odgovor nakon mnogo truda, ne brinite.

Pogledajte bolje drugi red ove ilustracije…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)