U trendu

Istraživanja: Utvrdili odnos između veličine muškog polnog organa, unapređenja i plate

Pitanje koje je prastaro ‘je li veličina važna’ ne prestaje da intrigira muškarce, a dok se žene zagonetno smeškaju, naučnici ga istražuju. Poslednje u nizu je utvrđivalo vezu između veličine muške ‘alatke’ i njegove zarade, a istraživači su naveli nekoliko zanimljivih zaključaka.

Utvrđeno je da dobro obdaren ne ne mora nužno da znači i financijski osiguran, jer neki od onih koji najviše zarađuju imaju najmanje penise, pokazalo je novo istraživanje. Neobična je studija analizirala je kako veličina penisa određuje platu, a bilo je i dobrih vesti za stanje na bankovnom računu za muškarce koji imaju male penise, prenosi The Sun.

Istraživanje OnBuy.com obuhvatilo je 997 muškaraca koji su odgovarali na pitanja o poslu, plati i veličini penisa kako bi proverili postoji li korelacija.

Otkrili su kako oni s dužinom penisa od oko 7,5 cm godišnje zarađuju u proseku oko 60 hiljada evra.

Međutim, na drugom kraju skale, oni s penisom dimenzija između 17 i 20 cm zarađivali su u prosjeku od 20 do 30 hiljada evra godišnje

Što se tiče napredovanja na poslu, oni s prosečnom veličinom penisa od 10,2 cm imali su najveći broj unapređenja u poslednjih pet godina (u proseku 2,9).

Radnici koji se bave fizičkim radom činili su najveći udeo onih s penisima veličine od 15 do 18 cm. Takođe, otkriveno je da su oni u umetničkim zanimanjima u proseku takođe ‘dobro obdareni’, činili su najveći udeo onih s penisima većim od 17 cm, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.