U trendu

Izaberite automobil koji vam se najviše dopada na ovoj slici: Test ličnosti otkriva sve vaše vrline

Volite li brze automobile ili proverene i pouzdane limuzine?

Poznavanje sebe na osnovu vaših preferencija za četvorotočkaše moguće je zahvaljujući testu ličnosti koji je postao popularan na društvenim mrežama.

A to je da će samo odabirom jednog od 6 modela automobila (Sportski automobil, SUV, ‘Muscle Car’, oldtajmer, kamionet i limuzina) prikazanih na slici, vaši stavovi i kvaliteti i način na koji reagujete u određenim situacijama izaći na videlo.

Odvojite trenutak da razmislite o svom odgovoru i značenje koje možete videti u nastavku će vas možda iznenaditi.

Pre toga da vidimo, šta je test ličnosti?

To je proces, prilagođen određenim opštim pravilima, kome se druga osoba podvrgava određenim materijalom, u ovom slučaju slikama, na kojima može da sagleda figure, a koje je percipirao mozak, a sve sa ciljem da se izmere ili dijagnostikuju određene karakteristike i sa određenom svrhom.

Uzmite u obzir da se u velikom broju slučajeva radi o testovima koji se sprovode na kandidatima za posao, sa ciljem da se saznaju njihove sklonosti, interesovanja i karakteristike njihove ličnosti. Pored toga, oni služe da bi mogli da imaju osnove za predviđanje da li će se dotični kandidat uspešno prilagoditi vrednostima i radnom okruženju u timu neke organizacije.

Izaberite 1 od 6 modela automobila u testu ličnosti i pogledajte rešenje testa da biste saznali svoje vrline, ali i način na koji vas drugi doživljavaju.

Sportski automobil

Gubite ih iz vida nekoliko trenutaka nakon pokretanja, sportski automobili simbolizuju vozača zavisnika od adrenalina. Ako imate sportski automobil, volite izazove i rizike. Volite da živite svoj život punim plućima kao da vam je svaki dan poslednji. Takođe ste otvoreni i volite da upoznajete nove ljude, prisustvujete zabavama i putujete. Uživate u pažnji.

SUV

SUV su neki od najmoćnijih automobila na svetu. Veliki su, zauzimaju dosta parking mesta i nude malu kilometražu. Međutim, SUV-ovi prenose snagu. Ako volite da vozite terence, samouvereni ste i dominantni. Volite da imate autoritet i volite da komandujete drugim ljudima. Vaš auto je još jedan način da pokažete svoju moć.

„Muscle car“

Ako volite brzinu i snagu, ali ne i fensi dizajn, velike su šanse da vozite ovakav automobil. Ali neočekivano, introverti više vole automobile za trke sa veoma jakim performansama. Ako volite moćne automobile, najverovatnije ćete naći udobnost sami i niste društvena osoba. Rezervisani ste i tihi, što ponekad može da iznervira ljude. Doživljavaju vas kao nepristojne, ali u stvarnosti ste veoma podržavajući i lojalni. Takođe imate visok nivo kreativnosti.

Oldtajmer

Ako volite i vozite starinske automobile, vi ste retka rasa. To ukazuje na vaše saosećanje i lojalnost. Radije ćete zadržati i voziti auto star 50 godina nego kupiti nešto moderno. Verovatno niste preterano svesni okoline, ali ste inače prilično ljubazni i empatični. Imate strast prema umetnosti, a vaše omiljeno mesto za druženje je verovatno umetnička galerija ili muzej. Sa vama je takođe lako raditi i imate nekonvencionalan pogled na život.

Kamionet

Imate strast za umetnost, a vaše omiljeno okupljalište je verovatno umetnička galerija ili muzej. Sa vama je takođe lako raditi i imate nekonvencionalan pogled na život.

Limuzina

Limuzine su najprodavaniji automobili na svetu, i to sa dobrim razlogom. Brzi su, luksuzni i prostrani. Imaju od svega pomalo i najprikladniji su za profesionalce. Ako volite limuzine, vi ste racionalna i logična osoba. Retko se prepuštate svojim osećanjima i ostajete mirni većinu vremena. Međutim, u svom ličnom životu, posebno u odnosima, vi ste brižna, ljubazna i odana osoba. Vi ste otvoreni i ekstrovertni. Takođe ima odlične liderske i upravljačke sposobnosti, koje vam omogućavaju da brzo uspete u karijeri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar