U trendu

Izaberite jedan put sa slike: Test podsvesti otkriva šta vas čeka u budućnosti i koji je vaš put do sreće

Saznajte u kom pravcu se vaš život kreće

U životu uvek biramo neki put, ali na osnovu čega? Koja uverenja utiču na našu odluku? Ovaj test podsvesti otkriva vašu životnu filozofiju.

Pustite intuiciju da vas vodi i izaberite put koji vas najviše privlači, pa pogledajte kuda se kreće vaš život.

1. Put drugog sveta

Ako ste izabrali put broj jedan, imate osećaj da ne pripadate ovom svetu. Još od detinjstva volite da gledate vedro noćno nebo pitajući se gde je vaš pravi dom.

Tražite drugu stvarnost. Naučna fantastika, mitologija i gotske romanse su vaše omiljeno štivo. Imate sposobnost da stvorite nešto potpuno novo, čak iako time provocirate druge.

2. Put vilinskog sveta

Ukoliko ste odabrali drugu sliku, vi kroz život koračate osvetljenim putem, dobrote i iskrene empatije. Vaši snovi, vizije, strasti i vaše želje stvaraju magičan svet u kom se vi osećate komforno.

Iako ste izuzetno ranjivi, nikada ne gubite nadu. Verujete u snagu dobrote i veoma ste romantični. Volite poeziju, klasičnu muziku i džez.

3. Put prosvetljenih

Ovo je put duhovnosti. Sunce zalazi, a noć će ponovo doći. Međutim, znate da će sunce ponovo izaći. Vaši preci vas vode i vi dobijate veliku pomoć kroz snove i vizije.

Emocije su vam važnije od logike. Čitate knjige velikih učitelja koji su učili kako možemo nadmašiti našu prirodu i želite se suočiti sa strahom od smrti. Volite underground muziku i uživate u apstraktnoj umetnosti.

4. Put mističnosti

Ako ste odabrali sliku broj 4, znači da ste veoma radoznali i uvek u potrazi za pravom istinom.

Imate snažnu intuiciju i lako možete proceniti ko je dobra osoba. Veoma ste iskreni, pa je ponekad teško komunicirati sa vama.

5. Put intuitivnih

Ako odaberete petu sliku, onda život za vas nema granice. Čini se da vas tokom celog života vodi intuicija. Baš kao staza u vodi, i vi volite da prkosite pravilima prirode.

Uprkos svim šansama, uvek nađete rešenje tamo gde niko drugi ne može. Volite da putujete, čitate moderne romane i imate zanimljivu i uspešnu karijeru.

6. Put majke prirode

Vi više od ikoga razumete da smo svi mi neophodan i nezamenjiv deo ovog sveta. Oduvek ste bili bliski elementima prirode i imate blisku povezanost za životinjama.

Vama je život na selu idiličan. Volite da čitate stare priče i knjige o istoriji. Za vas zvukovi iz prirode i cvrkut ptica predstavljaju muziku, piše Telegraf.rs.

Ako vam se svideo ovaj test ličnosti i želite da uradite još neki, ostale testove možete pronaći OVDE.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.