U trendu

Izaberite jedan simbol i saznajte šta je u vašoj PODSVESTI (foto)

Nikada nećemo u potpunosti znati šta se sve krije u dubinama naše podsvesti. Ponešto možemo da otkrijemo analizirajući snove, intuiciju ili brze, spontane reakcije.

Izaberite jedan od simbola koji vas najviše privlači, a potom pročitajte šta to govori o vama.

Gepostet von Jana Bucković am Mittwoch, 23. Oktober 2019

1. Srce
Vi ste dopadljiva osoba, naročito suprotnom spolu. Volite da živite u svom svetu fantazije i sanjate o savršenoj ljubavi. Simbol srca takođe govori da imate problem s pokazivanjem osećanja.

Umesto da priznate svoja prava osećanja, očekujete od drugih da pogode šta vam se krije u srcu. Ovo stvara barijere, zbog kojih se osećate usamljeno, piše Atma.

2. Pehar
Vi ste ambiciozni i moć i uspeh su vaši ciljevi. Posedujete takmičarski duh i volite da pobeđujete. Neuspesi vam teško padaju i obično druge krivite za njih. Osećate da ste posebni i da zaslužujete samo najbolje.

Možda čak mislite da ste bolji od drugih. Pehar je simbol ponosa, truda i velikih dostignuća.

3. Suza
Ovaj simbol ukazuje na negativne emocije i traume: povezan je s tugom, anksioznošću i depresijom. Ako ste izabrali ovaj simbol, možda imate poteškoće u odnosima s ljudima ili s određenim osećanjima.

Možda se osećate usamljeno, a nemate nikog bliskog ko bi saslušao vaše probleme. Da li se osećate neshvaćeno s vremena na vreme?

4. Ptica
Ptica predstavlja slobodu i beg od problema. Ponekad poželite naprosto da odletite i ostavite sve za sobom. Sanjate o mirnom, bezbrižnom životu, ali za sada znate da je to trenutno neostvarivo.

Ako ste izabrali pticu, pred vama je mnogo prilika i prepreka koje ćete uspešno savladati.

5. Peščani sat
Peščani sat simbolizuje strah od budućnosti i bolne uspomene iz prošlosti. Ne zamarajte se prošlim događajima već se fokusirajte na sadašnjost.

Ovaj simbol možda ukazuje da ste zaglavili u određenim stvarima. Bilo bi dobro da ih pustite, započnete sve iznova ili da jednostavno krenete dalje.

6. Leptir
Sviđaju vam se lepe i skupocene stvari. Dok sanjate o luksuznom životu, ne radite puno na tome da promenite trenutnu finansijsku situaciju. Radije se uzdate u sudbinu nego što pokušavate sami da ostvarite uspeh.

Uprkos tome, leptir kao simbol metamorfoze, može da znači da ste spremni na promenu u životu. Ovaj simbol znači i da ste kreativni i maštoviti, ali vam nedostaje hrabrosti da ostvarite svoje ideje.

7. Komadić slagalice
Želite da ispravite stvari u svom životu, ali vam to ne polazi za rukom. Možda razlog za to leži u vama? Ne želite da rešavate tuđe probleme, jer osećate da imate dovoljno sopstvenih. Želite uredan i miran život, savršenog partnera – za sada, sve vam je van domašaja.

Frustrirani ste s vremena na vreme i sanjate o boljem životu. Osećate da vam još uvek nešto nedostaje, a možda bi trebalo da budete zadovoljni time što imate.

8. Ključ
Ključ može da ukazuje na to da zatvarate jednu fazu života i da se okrećete novim mogućnostima. Možda ćete rešiti problem koji dugo želite da rešite.

Ovaj simbol takođe govori da krijete neke tajne u sebi. Ne pokazujete u potpunosti svetu ko ste i šta osećate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.