U trendu

Izaberite jednu mačku sa slike: Test ličnosti otkriva kakva ste osoba, ali i koja karijera je prava za vas

Otkrijte koji je vaš pravi poziv

Šta je to čime bi trebalo da se bavite u životu i što će ispunjavati vašu svrhu i biti čast vašim talentima? Pitanje je to koje često postavljamo sebi, posebno u svakodnevnoj trci kada smo već pomalo izgubili iz vida da postoji i nešto više od čekanja da legne plata.

Možda je jedan od najboljih simbola životne svrhe upravo mačka koju i koristimo u ovom testu ličnosti. I spora i brza, i umiljata i ljuta – mačka predstavlja krajnosti koje i mi sami u sebi treba da pomirimo kako bismo napokon pronašli svoj pravi životni poziv.

Pogledajte sliku i intuitivno izaberite mačku i pročitajte objašnjenje dalje u tekstu. Otkrijte čime bi zapravo trebalo da se bavite u životu – koji je vaš pravi poziv.

Mačka broj 1

Ako ste izabrali ovu mačku, vaša svrha u životu može biti povezana sa generisanjem napretka u oblasti znanja. Imate poštenje, integritet, inteligenciju i poziv za vođstvo. Morate da radite posao koji će biti doprinos ne samo vama već i svima oko vas. Podelite znanje i plodove svog rada.

Mačka broj 2

Vaša svrha i životni poziv su u oblastima u kojima možete da širite razumevanje i empatiju. Negujuće profesije koje ostavljaju trajan trag na ljude su možda najbolji izbor za vas. Verujete u emocionalnu vezu i trebalo bi da radite na tome da ljubav bude glavni način da se povežete sa sobom i sa svima oko sebe.

Mačka broj 3

Vaša svrha je da razvijate svoju duhovnu stranu (izvan religiozne) kako biste motivisali druge da se zadube u svoja srca i povežu se sa božanskim koje je u onome što nas okružuje. Životni poziv je za vas pitanje duhovnosti i zato šta god da radite pristupate mu kao načinu da razvijate sebe i svoje potencijale.

Mačka broj 4

Vi ste umetničko i kreativno biće. Vaša svrha će biti da integrišete svoj poziv sa pomaganjem drugima. Zabavite se, promovišete refleksiju, probudite se… Umetnost će uvek imati mogućnost prelaska barijera i prevazilaženja predrasuda. Koristite je za sebe, ali i za druge, piše Sensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.