Izaberite kamen i saznajte kakva vas budućnost čeka (foto)

Odvojte nekoliko sekundi i pažljivo pogledajte fotografiju. Ne razmišljajte dugo, već jednostavno izaberite onaj kamen koji vam se najviše sviđa

Kamen br. 1 – „Mesečev kamen“

Činjenica da ste odabrali baš njega, ukazuje na to da vam je sada najviše potreban odmor od buke i vreve. Osećate potrebu da se isključite iz svih dešavanja i zaboravite na probleme. Potrebno vam je i vreme da sredite svoje emocije. Za vas bi bilo najbolje da u narednih nekoliko dana i nedelja otputujete negde na kratak odmor, gde je malo turista i dosta prijatnih mesta. Ako ne možete to da priuštite, organizujte bar vikend na planini ili u selu kod rodbine.

Kamen br. 2 – Malahit

Ovaj vaš izbor ukazuje da vas, u skorije vreme, očekuju velike životne promene, naročito one koje će nositi duboki duhovni znak. Takođe, možete iskusiti i preživeti velika iznenađenja u privatnom životu. Zvezde su vam naklonjene. Samo napred!

Kamen br. 3 – Sunčev kamen

To da vas je osećaj doveo njemu, znači da ste nepopravljivi optimista. Budućnost vam je svetla. Za vas je dobro da u blisko vreme češće boravite napolju, bez obzira na hladnoću. Radost života uvek će za vas biti veća, ako više vremena provodite na svežem vazduhu. Nastavite da apsorbujete veliku snagu Sunca i krećite se dalje! I nemojte nikada izgubiti svoju veselu narav!

Kamen br. 4 – Opsidijan

Ako ste pažnju usmerili na ovaj kamen, znači da vam vaša podsvest pokušava reći da je došlo vreme promena. U narednim danima treba pobeći starim navikama i, korak po korak, početi sa stvaranjem novih. Najbolje vreme za novi početak je – sada! Pri tome, na putu ka promenama, pokušajte da osetite zahvalnost za sve što imate. Nemojte biti ljubomorni. Ne zavidite. Ne dozvoljavajte ovoj bolesti da se širi vašim umom. Potrudite se i možete biti sigurni: vaš novi način života će obavezno dovesti do željenih rezultata, piše aura.ba.

Peti element je kamen pod nazivom- Hovlit

Ako vas privlači ovaj kamen, znači da ste osoba koja svoj um drži uvek otvoren. U svakoj raspravi uvek ste spremni da razumete argumente protivnika. I to vam daje unikatne sposobnost da sagledate bilo koju situaciju iz svih mogućih uglova.Vrlo ste osetljiva osoba. Odlično razumete što drugi pokušavaju da vam kažu. Odlično razumete decu i životinje. Rodbina i bliski ljudi nikad ne prestaju da se dive vašoj moći opažanja.

Kamen br. 6 – Jaspis Dalmatinac

Ako ste ga odabrali, vi ste vesela i optimistična osoba. Za vas je bitno da se život i dalje nastavlja kao lepa igra. U narednih mesec dana, ne bi bilo loše da isplanirate nove avanture. Pa čak i da steknete nove prijatelje. Vreme je povoljno za to. Što god da započnete u ovo vreme – “osuđeno” je na uspeh.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.