U trendu

Izaberite svoj omiljeni cvet sa slike: Test podsvesti otkriva koja vaša osobina najviše prija ljudima

Izaberite cvet sa slike i bolje upoznajte sami sebe

Ukoliko volite da saznajete nešto novo o sebi, onda ste na pravom mestu, jer smo danas za vas pripremili jedan test podsvesti.

Cveće je jedna od najlepših stvari koje priroda donosi, a pored toga što je lepo i mirisno, svaki cvet ima svoje značenje.

Odaberite najprivlačniji cvet i saznajte koja vaša osobina najviše prija ljudima.

1. Dalija

Ukoliko vas je privukao ovaj lepi narandžasti cvet, to znači da ste avanturista, uvek spremni na rizik i vapite za zabavom i adrenalinom. Vi ste drugačiji, entuzijastični, a često i centar zabave. Takođe ste kreativni, volite učiti nove stvari i imate talent za izražavanje svoje jedinstvene ličnosti.

To što ste uvek pozitivni je osobina koja prija ljudima i zbog toga žele da su u vašem okruženju.

2. Hortenzija

Ako vas je privukla plava hortenzija, to znači da ste mirna i staložena osoba koja uvek zna šta treba da kaže. Saosećajni ste, veoma vodite računa o bliskim ljudima, a oni vas najviše cene zbog vaše iskrenosti.

3. Ruža

Ruže generalno predstavljaju simbol ljubavi, romanse, lepote. Vi ste baš kao i ovaj cvet, s vama se mora pažljivo, jer znate da „ubodete“; ali kada neko zna s vama, pokazaćete mu koliko ste pažljivi i emotivni. Vaši prijatelji i porodica znaju koliko ste požrtvovani i da ništa ne radite iz koriste, te vas zbog toga najviše vole, piše Telegraf.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.