U trendu

Izabrana boja koja će obeležiti 2022. godinu, kako vam se dopada?

Na kraju svake godine, Pantone Color Institute otkriva novu nijansu koja će obeležiti godinu pred nama. Nakon vibrantne koralne boje koje je proglašena bojom 2019. godine, klasične plave koja je obeležila 2020. i kombinacije Ultimate Gray sive i Illuminating žute koje su ove godine nosile poruku snage i nade, svet se okrenuo prema Pantone Color Instituteu nestrpljivo iščekujući izbor boje godine za 2022.

Njihov izbor još jednom je iznenadio i, ovog puta, oduševio mnoge – za boju 2022. godine Pantone nije odabrao nijansu, već je tu boju prvi puta kreirao. Very Peri je boja 2022. godine.

Prvi put Pantone je za boju godine kreirao potpuno novu nijansu. Na prvi pogled privlačna, Very Peri nijansa dolazi i sa snažnom porukom koju svi treba da čuju u susret novoj godini, a kraju još jedne izazovne godine.

“Živimo u promenljivim vremenima. Kako izlazimo iz intenzivnog razdoblja izolacije, naši pojmovi i standardi se menjaju. Pokazujući bezbrižno samopouzdanje i odvažnu znatiželju koja animira naš kreativni duh, znatiželjan i intrigantan PANTONE 17-3938 Very Peri pomaže nam da prihvatimo ovaj promenjeni krajolik mogućnosti, otvarajući nam novu viziju dok iznova pišemo svoje živote. Ponovo rasplamsavajući zahvalnost za neke od kvaliteta koje plava predstavlja upotpunjen novom perspektivom koja odjekuje danas, PANTONE 17-3938 Very Peri stavlja budućnost ispred u novom svetlu.“, istakli su iz Pantone Color Instituta.

Kako opisati novu Very Peri nijansu koja će obeležiti 2022. godinu?

Very Peri je dinamična nijansa plave s ljubičastim i crvenim podtonovima. Boja 2022. godine tako spaja vernost i postojanost plave s energijom i uzbuđenjem crvene. Nova Pantone boja čija dinamična nova prisutnost podstiče ličnu inventivnost i kreativnost, PANTONE 17-3938 Very Peri, najsrećnija i najtoplija od svih plavih nijansi, uvodi snažnu mešavinu novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)