U trendu

Izbor za najotkačenijeg Britanca

Britance, istovremeno, smatraju i vrlo uzdržanim i, veoma otkačenim. Šta je istina? Verovatno i jedno, i drugo. Da nema toliko uzdržanih i hladnih Britanaca, sigurno ne bi bilo ni toliko njihovih otkačenih i ekscentričnih zemljaka. U slavu te, nadaleko čuvene, britanske ekscentričnosti, kao i njihovog posebnog smisla za humor, organizuje se takmičenje „British Eccentric 2001“, na kome će biti proglašen najluđi Britanac.

Ostrvljani su pozvani da predlože svoje favorite u pomenutoj „disciplini“, pri čemu bi trebalo da pošalju fotografiju kandidata, uz tekst od 200 reči, koji objašnjava zašto bi baš taj Britanac trebao da dobije nagradu. A nagrada se sastoji od laskave titule, plaćenog vikenda, i sume od 2.000 funti, koju najotkačeniji mora da pokloni nekoj od dobrotvornih organizacija: na njemu je da izabere kojoj.

Finalno veče će biti održano 25. oktobra u Holand parku, u Londonu, gde će, između ostalih, biti prisutan i Barry Bean iz Velsa, koji je, zbog svoje ogromne ljubavi prema pasulju, promenio ime u Captain Beany i tvrdi da potiče sa planete Beanus.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.