U trendu

Izgubljena razglednica

Razglednica je stigla u Ohajo, ali čak 47 godina kasnije!
Ova vest nam dolazi iz grada Hadson, u državi Ohajo, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Razgledica jedne žene koja sadrži pozdrave iz Montane konačno je stigla u severozapadni deo države Ohajo, ali sa zakašnjenjem od 47 godina.
Dejv Kon, agent za osiguranje, otvorio je svoje poštansko sanduče u gradiću Hadsonu prošle nedelje i pronašao razglednicu poslatu iz grada Helena, iz američke države Montana. Ništa neobično, osim što je pomenuta razglednica poslata daleke 1962. godine.
Razglednica je bila poslata Merion Vajt, koja je pre Dejva Kona iznajmljivala to poštansko sanduče, a umrla je 1988. godine.
Pošiljalac razglednice potpisao se na dnu kao Fren. U samom tekstu razglednice spominje se da se Fren predivno provodi za vreme svog boravka u Montani.
Nakon što se malo raspitao, Dejvid Kon je utvrdio da je razglednicu verovatno poslala Fransis Marfi, prijateljica Merion Vajt. Marfijeva je obožavala da putuje. Ona je bila dugogodišnji novinski reporter, a umrla je 1998. godine u 75. godini.
Predstavnik za štampu američke savezne kompanije za poštanske usluge, Viktor Dubina, kaže da se razglednica možda zaturila negde među opremom.
Bez obzira na sve, razglednica je stigla. Makar i sa zaostatkom od 47 godina!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar